Kappaletavarakuljetukset

Rahtikeskus on kotimainen täyden palvelun kuljetus- ja logistiikkayritys.

Tarjoamme kattavat logistiikkakokonaisuudet asiakkaidemme tarpeen mukaan. Rahtikeskus Oy:n kanssa sopimusasioitanne hoitavat aina Teille nimetyt omat yhteyshenkilöt. Tarjoamme luotettavasti logistiikkakokonaisuudet asiakkaidemme tarpeen mukaan

Kuljetuspalvelumme ovat tilattavissa myös lämpö- ja kylmäkuljetuksina sekä ADR-kuljetuksina. Kuljetuspalveluihin on kytkettävissä kaikki kuljetusten tukitoiminnot ajojärjestelystä reittisuunnitteluun ja muut asiakkaan tarvitsemat palvelut.

Kappaletavarakuljetusten palveluitamme ovat:

Terminaali

Rahtikeskuksen terminaali on tarkoitettu läpikulkevalle tavaralle sekä tavaralle, joka odottaa kuljetusta vain lyhyen ajan. Terminaalista/terminaaliin voidaan jakaa/noutaa niin isoja kuin pieniäkin eriä.

Terminaalissa voidaan purkaa/lastata asiakkaan kuljetusyksiköitä, tehdä suuntakuormia sekä uudelleen järjestellä kuljetusyksiköitä.

Osa- ja täyskuormat

Asiakkaan suurien kuormien jakoja tai lastauksia koko Suomen alueella. Palveluun on saatavissa kärryt kauttamme.

Sopimuskuljetukset

Suurin tuotteemme. Autot ajavat säännöllisesti asiakkaan väreissä osana tai kokonaan asiakkaan kuljetustuotantoa. Osana sopimusjakelua voi olla aluevastuu jakeluista esim. koko pääkaupunkiseutua, tai erikseen sovittavaa aluetta koskevana.

Suorajakelu

Pääkaupunkiseudulla päivittäin ajettavat linjat. Kuljetettavat lähetykset ajetaan saman työpäivän aikana asiakkaalle ilman terminaalikäyntiä.

Pikajakelut

Tilauksesta heti liikkeelle lähtevä kuljetus. Tilaus voi koskea yksittäistä toimitusta tai pitkäaikaistakin yhteistyötä.

Elintarvikekuljetukset

Kaikki kuljetukset voidaan suorittaa myös elintarvikejakeluun hyväksytyllä kalustolla.